جستجو
این کادر جستجو را ببندید.
جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کویت برای اولین بار وارد شاخص اعتماد سرمایه گذاری مستقیم خارجی شد.

برای اولین بار، کویت توانسته است در میان ۲۵ بازار نوظهور جهان در شاخص اعتماد سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی که توسط شرکت مشاوره کرنی منتشر شده، قرار گیرد. این کشور در رتبه هجدهم این شاخص جای گرفته است، در حالی که چین، امارات متحده عربی و عربستان سعودی سه رتبه نخست را به خود اختصاص داده‌اند و مصر نیز در جایگاه سیزدهم قرار دارد.

این شاخص بر اساس داده‌های نظرسنجی از ۵۳۶ مدیر ارشد شرکت‌های بزرگ جهان در ۳۰ کشور تهیه شده است و تمامی بخش‌ها را پوشش می‌دهد. نظرسنجی در ژانویه ۲۰۲۵ انجام شده و نتایج آن بر اساس پاسخ‌های شرکت‌هایی است که دفتر مرکزی آنها خارج از بازارهای داخلی قرار دارد.

کرنی اعلام کرده که عملکرد بازارهای نوظهور در سال ۲۰۲۵ نسبت به سال گذشته کمی کاهش یافته است. همچنین دو کشور جدید، کویت و بلغارستان، برای اولین بار وارد این فهرست شده‌اند، در حالی که لهستان و آرژانتین از لیست خارج شده اند.

این گزارش همچنین به نگرانی‌های سرمایه‌گذاران اروپایی اشاره دارد. با وجود دیدگاه مثبت دو سوم سرمایه‌گذاران نسبت به بازارهای اروپایی و ترجیح ۶۰ درصد آنها برای تجارت در اروپا، چالش‌هایی مانند مهاجرت، رکود اقتصادی و جنگ اوکراین همچنان بر این منطقه سایه افکنده‌اند. همچنین تفاوت‌هایی در دیدگاه سرمایه‌گذاران مناطق مختلف نسبت به اتحادیه اروپا مشاهده می‌شود؛ سرمایه‌گذاران اروپایی نسبت به همتایان خود در آمریکا و آسیا-اقیانوسیه نگاه بدبینانه‌تری دارند.

کرنی تأکید کرده که عملکرد اقتصادی داخلی و کارآمدی قوانین و مقررات از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذار بر تصمیم‌گیری سرمایه‌گذاران برای انتخاب مقصد سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی هستند.

 

error: محتوا محافظت شده است !